Kinderuitvaart begeleiding

Jeannet Admiraal begeleidt en adviseert ouders, broertjes, zusjes en andere nabestaanden na het overlijden van een kind of jongere. Een kinderuitvaart, of dat nu een begrafenis of crematie is, kan helemaal worden afgestemd op uw wensen.

Niet alles hoeft in één keer geregeld te worden. Tijdens het eerste gesprek regelen we alleen het hoognodige. Alle andere zaken worden in de periode voor de uitvaart afgestemd. Samen bereiden we de uitvaart stap voor stap voor.

Er zijn veel manieren om afscheid te nemen van een overledene. Zo kunnen ouders hun overleden kind bijvoorbeeld zelf vervoeren naar de laatste rustplaats, er is een grote keuze uit kinderkistjes en kindermandjes om het kind in op te baren.

Wanneer duidelijk is dat een kind of jongere zal gaan overlijden, kunnen we ook vooraf al kennis maken om samen na te denken over de uitvaart. In zo’n situatie wordt, als dat mogelijk en wenselijk is, ook het kind zelf betrokken bij de voorbereiding van het afscheid.

Iedereen kan gebruik maken van onze diensten, ongeacht waar men verzekerd is. Na het eerste gesprek maak ik een kostenbegroting zodat u weet waar u aan toe bent. Jeannet Admiraal Kinderuitvaartbegeleiding is gevestigd in Meppel; ons werkterrein beslaat Noord- en Oost-Nederland.

Jeannet Admiraal Kinderuitvaartbegeleiding werkt samen met Kleur kinderuitvaart. Voor de volledige website over kinderuitvaartbegeleiding klikt u hier.