Admiraal uitvaartzorg

Admiraal uitvaartzorg biedt bijzondere uitvaartbegeleiding voor (jong) volwassenen. Daarnaast is Jeannet Admiradmiraal uitvaartzorgaal ook eigenaar van Jeannet Admiraal kinderuitvaartbegeleiding, gespecialiseerd in uitvaartzorg voor ( te vroege ) pasgeborenen, kinderen en jongeren.

Jeannet Admiraal

Na jarenlange ervaring als verpleegkundige ( in zowel algemene als psychiatrische ziekenhuizen) en als docent en manager in de zorg en in het onderwijs, is Jeannet Admiraal begonnen met het verzorgen van kinderuitvaarten.

Het gebeurde als vanzelf toen vrienden die hun kind verloren me vroegen hen te ondersteunen en te helpen bij het verzorgen van het afscheid. Die ervaring heeft me diep geraakt en geïnspireerd om een nieuwe wending aan mijn leven te geven.

Jeannet heeft de STIVU-opleiding uitvaartbegeleiding en de opleiding Ritueel begeleiden gevolgd.

Een overlijden komt altijd onverwacht. En dan moet u afscheid nemen van uw kind, uw partner, vriend(in) of ouder. Aandacht, warmte en tijd zijn belangrijke sleutelwoorden in deze moeilijke periode. Admiraal uitvaartzorg helpt u bij het vormgeven van een afscheid op uw eigen wijzen. Wij begeleiden u voor, tijdens en na de uitvaart.