Ervaringen

Lees hier de ervaringen van nabestaanden. Wilt u zelf een ervaring doorgeven? Dat kan via ons contactformulier, uw tekst verschijnt dan na enkele dagen op de website.

Annet en Rens

Jeannet dankjewel voor je liefdevolle begeleiding na het overlijden van ons mooie mannetje.

Marjet en Liesbeth

Ons prachtige kind van net 15 jaar verliet deze aarde op 15 september 2015.
Jeannet heeft ons enorm fijn geholpen om een afscheid te vormen dat past bij onze dochter en bij ons. We leefden in een roes, hadden wel ideeën over hoe we het wilden hebben. Jeannet werkte die uit en kwam met voorstellen die hier bij pasten. Ondanks de tijdsdruk in zo'n week voelden we ruimte om na te denken over de te maken keuzes; "Als ik morgen kom dan is het belangrijk dat jullie dat besloten hebben/af hebben". Jeannet hielp ons om het een dag voor onze dochter en ons te laten zijn. En dat is het geworden, een hele mooie dag. Onze dochter in een prachtige mand op de loopkoets. Iedereen had een gekleurde bloem mee die als een grote krans om het graf kwamen te liggen. Onze dochter had kort geleden nog veel plezier gehad in bellen blazen. Dat hebben we op de begraafplaats met zijn allen gedaan. Het gaf even lucht maar was ook prachtig, allemaal kleuren en symbolisch uit elkaar spattende bellen. Op het graf ligt een mooi grafdoek met teksten van de rouwkaart; een idee van Jeannet. Met alle bloemen daar om heen was het zo mooi.
Het verloop van de week na het overlijden en de dag van de uitvaart geven ons veel troost. Jeannet heeft ons er op een hele fijne manier doorheen geloodst.

Marjet en Liesbeth